БОГДАН 2251 ЗАДІЯЛИ У НАВЧАННЯХ «ШТОРМ-2018»

У Одесі завершилися спільні командно-штабні навчання Командування Військово-Морських Сил ЗС України з силами оборони і безпеки «Шторм – 2018», протягом яких органи військового управління всіх рівнів відпрацьовували управління військами (силами) в ході ведення оборони морського узбережжя.

На етапах підготовки та проведення навчань, знайшлася робота і для нових санітарних автомобілів Богдан 2251, із застосуванням яких здійснювалося медичне супроводження усіх елементів виконання завдань. Корабельні та катерні тактичні групи ВМС ЗСУ виконали бойові стрільби по морських, повітряних і берегових цілях, провели мінно-загороджувальні та пошуково-рятувальні дії, охорону та оборону пунктів базування. Українські морські піхотинці здійснили висадку морського тактичного десанту, провели протидесантні дії у визначених районах.

Нагадаємо, що військова техніка виробництва корпорації «Богдан» взяла участь у параді до Дня Незалежності України, який відбувся 24 серпня на Хрещатику у Києві. У параді взяли участь 7 командирських позашляховиків «Богдан 2351» і 4 санітарні автомобілі «Богдан 2251».