«БОГДАН-2251» НА НАВЧАННЯХ «COMBINED RESOLVE-XII». ФОТО

Медичне відділення зведеного українського загону, яке брало участь навчаннях «Combined Resolve-XII»,що проходили у Німеччині, діяло на навчальних полях полігону разом з українською ротною тактичною групою на автомобілі «Богдан-2251».
Під час маневрів у Багатонаціональному міжвидовому центрі з підтримки боєготовності 7-ої армії Cухопутних військ Збройних Сил США в Європі, окрім основного завдання з надання медичної допомоги, наші військові медики діяли за тактичною обстановкою та в режимі реального часу відпрацьовували організацію медичного забезпечення підрозділу у всіх видах бою. Медики надавали допомогу умовним «пораненим», здійснювали їх евакуацію до пунктів збору і діяли разом з колегами з інших країн НАТО.
Нагадаємо, що на виконання цьогорічного Державного оборонного замовлення «Автоскладальний завод №2» АТ АК «Богдан Моторс» передав замовникові чергову партію вантажних автомобілів підвищеної прохідності. Днями кпп заводу залишила партія вантажівок «Богдан-63172», яка попрямувала до однієї з частин ЗСУ. Надалі техніка буде розподілена безпосередньо у частини та підрозділи і розпочне виконання завдань.