БОГДАН 2251 НА СЛУЖБІ У НОВОСТВОРЕНІЙ БРИГАДІ МОРСЬКОЇ ПІХОТИ. ФОТО

На Одещині у одній з новостворених бригад ВМСУ відбувся черговий етап прийому найбільш гідних воїнів до лав Морської піхоти.

Перед тим, як отримати берет кольору морської хвилі, військовослужбовцям довелося подолати складну смугу перешкод та пройти ще чимало випробувань. У боротьбі за звання морського піхотинця взяли участь 60 військовослужбовців бригади та 20 курсантів першого курсу факультету морської піхоти Військової академії (м. Одеса). Разом зі своїми підлеглими на смугу перешкод вийшов і командир бригади — полковник Микола Палас.

Враховуючи складність випробувань і не лише на смузі перешкод, а й на інших етапах шляху морських піхотинців, усі навчальні місця перебували під пильним оком бригади військових медиків, маневреність яких гарантував автомобіль Богдан 2251. Сучасний підхід у організації заходу та його всебічне забезпечення унеможливили виникнення надзвичайних подій. Пройшовши випробування вогнем, водою і перешкодами, військовослужбовці склали клятву та отримали берет кольору морської хвилі — символ морської піхоти. Нагадаємо, що у жовтні корпорація «Богдан» достроково виконала контракт на виготовлення і постачання оновленої версії санітарних автомобілів «Богдан 2251» для Збройних Сил України. Військовим була відправлена фінальна в цьому році партія техніки, яка призначена для вивезення поранених та подальшої евакуації до медичних лікувальних закладів.