«БОГДАН 2251» УМОВНО «ВОЮЄ» У БАВАРІЇ

Ротна тактична група 93 бригади «Холодний Яр» Збройних сил України бере участь у багатонаціональних навчаннях у Багатонаціональному міжвидовому центрі з підтримки боєготовності 7-ї армії Cухопутних військ Збройних Сил США в Європі, в місті Хоенфельс, Німеччина. Група була створена на базі однієї з рот батальйону, що блискуче проявив себе під час бойових дій у районі ООС.
Медична складова ротної тактичної групи устаткована автомобілем «Богдан 2251» екіпаж якого успішно діє у складі РТГр на всіх етапах навчань.
Під час маневрів українські підрозділи відпрацьовують низку тактичних завдань та дій і покращують взаємодію багатонаціонального батальйону, до складу якого входить українська механізована рота.
Нагадаємо, що минулого тижня «Автоскладальний завод №2» АТ АК «Богдан Моторс» достроково завершив виконання цьогорічного Держоборонзамовлення з виготовлення санітарних автомобілів «Богдан 2251». На півтора місяці раніше від запланованого представникам Замовника передано останню цього року партію «Богдан 2251».