ГЛАДКОВСЬКИЙ: МОЄ ЗАТРИМАННЯ НЕЗАКОННЕ, А ВИСУНУТІ ЗВИНУВАЧЕННЯ БЕЗПІДСТАВНІ

Олег Гладковський наголосив на незаконності свого затримання та заявляє про повну відсутність ознак кримінального злочину у його діях на посаді першого заступника секретаря РНБО, що їх намагаються інкримінувати представники НАБУ та прокуратури. Про це він заявив вийшовши з СІЗО після внесення застави його родиною.
 
«Те що відбулось 17 жовтня поточного року ніяк інакше, аніж викрадення людини працівниками НАБУ назвати я не можу. Жодних законних підстав обмежувати мені виїзд за кордон для участі в міжнародній автобусній виставці, а тем більше затримувати мене у «ручних» правоохоронців не було»,- наголосив він.
 
Олег Гладковський заявив, що він висловлює заперечення із рішенням суду і вважає порушену проти нього справу політично вмотивованою.
Він зазначив, що його захист безумовно буде оскаржувати таке рішення суду.
 
Гладковський продовжує голодування на знак протесту проти правового свавілля вчиненого проти нього, вважаючи справу політично заангажованою і такою, що переслідує насамперед медійний результат. Він закликав світову спільноту звернути увагу на факти ручного керування правоохоронними органами та судами з боку узурпованої владної вертикалі в Україні.
 
Корпорація «Богдан» поінформувала послів країн Великої Сімки щодо продовження політично вмотивованих дій та безпідставних звинувачень на адресу О.В.Гладковського та підприємств, що входять до складу корпорації.