В УКРАЇНІ ПРЕЗЕНТОВАНО НОВИЙ ЕЛЕКТРОКРОСОВЕР JAC IEV7S

Наприкінці травня у Києві відбулась четверта міжнародна виставка електротранспорту та гібридів Plug-In Ukraine 2019, в рамках якої були представлені популярні моделі електромобілів, електровелосипеди, а також зарядні пристрої та інша допоміжна периферія для електротранспорту.

Цього року у виставці взяла участь компанія «Богдан-Автотрейд» – офіційний дистриб’ютор автомобілів JAC в Україні, яка представила на стенді свій новий продукт – електрокросовер JAC iEV7S. Новинка ринку електромобілів JAC iEV7S викликала великий інтерес у відвідувачів виставки та привернула увагу великої кількості спеціалістів. Відвідувачі стенду JAC були приємно здивовані запасом ходу, вартістю, а також комплектацією електромобіля. За словами представників компанії навіть взимку при -20Со автомобіль проїжджає не менше ніж 250 км на одній зарядці. «Для багатьох відвідувачів виставки JAC iEV7S став справжнім відкриттям. Не кожен міг собі уявити, що в Україні може з’явитися бренд, який представляє сучасний електромобіль з запасом ходу до 300 км з вартістю 26 тис. доларів. – розповідає Олександр Луценко, генеральний директор компанії «Богдан-Автотрейд». При знайомстві з JAC iEV7S багатьох порадувало відмінне оснащення електромобіля, його місткість і відчуття комфорту. JAC iEV7S обладнаний підігрівом передніх сидінь, зручними кріслами з бічною підтримкою, клімат-контролем, круїз-контролем, системою кругового огляду 360 градусів. Крім цього, електромобіль має один з найбільш містких багажників в своєму класі».

Під час виставки відвідувачі стенду JAC мали змогу не лише ближче познайомитися з новинкою, але і випробувати її інноваційність та маневреність на тест-драйві. «Перше враження про електромобіль JAC – дуже позитивне. Крім зовнішнього привабливого дизайну, мені сподобалося, як автомобіль веде себе на дорозі. Серед плюсів моделі зазначу високий кліренс, плавний хід і можливість швидкої зарядки до 80% за 40 хвилин.» – розповідає Євген, учасник тест-драйву JAC iEV7S. З огляду на добре співвідношення запас ходу / вартість автомобіля розглядаю цю модель для покупки.» Технологічною особливістю моделі JAC iEV7S є 40-кВт літій-іонна батарея корейського виробництва від Samsung з рідинним охолодженням. Завдяки даній технології JAC iEV 7S добре адаптований до різних погодних умов і здатний працювати при температурі від -30 ℃ до + 45 ℃. Серед переваг для клієнтів також варто відзначити добру гарантію виробника на батарею, яка становить 8 років або 150 тис. км пробігу. Фото О.Єршова